top of page
Talent Show Tips Blog Graphic-12.png

Kto sme?

Náš žurnalistický krúžok píše rôzne príbehy, básne, interview atď.. Nie je to však len o písaní.

Vd'aka krúžku sme sa navzájom lepšie spoznali a zistili sme, že máme všelijaké spoločné záujmy. Knižnica, kde sa stretávame, je plná dobrej energie a skvelých nápadov. Často je odtiaľ počuť smiech a vždy odtiaľ odchádzame dobre naladení. 

Niekedy je to síce stres, keď odovzdávame svoje práce na poslednú chvíľku, ale pre ten super pocit to stojí. Do dobrého kolektívu zapadá aj naša pani učiteľka, ktorá vie byť nielen prísna, ale aj veľmi priateľská a vtipná. 

Okrem písania organizujeme aj rôzne školské akcie, ako napr. ples či vianočný bazárik. Je veľká škoda, že nám covid-19 veľa nápadov pokazil, ale rozhodne sa ešte máte  načo tešiť. Už sa nám dokonca v hlavách zrodil plán, ktorý žiadna pandémia neprekazí, teda... aspoň v to dúfame, takže držte palce, aby sa všetko podarilo.

Chodia sem aj dievčatá, aj chlapci. Vďaka rozličným záľubám máme všestranný prehľad a často sa od toho odvíjajú aj naše dieľa. Pani učiteľka takto rozvíja naše talenty (aj tie skryté) a my sme jej za to veľmi vďační. Navzájom si pomáhame a často takto zisťujeme nové veci. 

Máme ľudí z rôznych vekových kategórii. To však nie je žiadny problém, práve naopak, výhoda. Rešpektujeme sa navzájom. Aj bývalí študenti na žurnalistický krúžok spomínajú s láskou. Každý si nájde, čo ho baví. Píšeme napríklad o hudbe, móde a novinkách zo sveta, ale nájsu sa aj epické diela či básne.

Stationery
Katka.jpeg

Katka

V tomto roku naša šéfredaktorka. Katka je krásne a inteligentné dievča, ktoré sa zaujíma o módu, ale jej všeobecný prehľad siaha oveľa ďalej. Vôbec by sme sa nečudovali, keby na

nás raz Katka vyskočila z televíznych novín.

Ella_edited.jpg

Ella

Ella je naša éterická bytosť. Ak by ste sa spýtali, kto je medzi nami najviac umelecky založený, bola by to jednoznačne Ella. Jej básne zvyšujú kultúrnu úroveň nášho časopisu a keby ste ju niekedy počuli recitovať,  až to by ste spadli na zadok.

Matúš_edited.jpg

Matúš

Matúš je ďalší člen z najvyšších ročníkov. Je pre nás veľmi dôležitou spojkou so Žiackou školskou radou, za čo sme mu veľmi vďační.

Stationery
Kristián_edited.jpg

Kristián

Ak sa raz stretnete s Kristiánom, pravdepodobne na to tak skoro nezabudnete. Jeho úsmev a pohoda sa vám vypália do mozgu. Kristián je veľký milovník psov a najmä toho svojho, veď sa ho niekedy skúste spýtať.

Sofia.jpeg

Sofia

Ďalšou tvorivou bytosťou v našom tíme je Sofia. Jej hlavným zameraním sú príbehy z iného sveta, plné fantázie. Ako sama hovorí, nemôže písať o tom, čo sa jej deje v skutočnosti, lebo by ju niekto zavrel do blázinca. My sme však presvedčení o tom, že preháňa, pretože je to skvelá parťáčka.

Lili.jpeg

Lili

Lili je v našom tíme nováčikom, takže sme zvedaví, aký talent sa u nej ukáže a čím všetkým nás prekvapí. Sme za ňu však veľmi vďační, pretože sa ukazuje, že nám rastie nová generácia perfektných Futurákov.

bottom of page